Bil rengøring

·

For at holde uberørt ydeevne og forsvare din bil opfordres det til, at du får dit køretøj til at karakterisere hver 4-6 måned. Jo mere regelmæssigt du får din bil nøjagtigt, jo bedre vedligeholdt din bil kan være, hvilket i det lange løb vil forlænge levetiden og videresalgsprisen.

 

Hvis du er i San Gabriel-dalen/Pasadena-lokationen og er interesseret i at booke en detaljeudbyder, tilbyder Second 2 None auto  Bil rengøring detailers cellulære bildetaljer udover afleveringsoplysninger i vores elementstudie. Planlæg din tid online, vi er i stand til at komme til dig, detaljere din bil og give nøglerne over ryggen, så enkelt er det.

 

7 VIGTIGSTE GRUNDE TIL, AT DU HAR BRUG FOR INNVENDIG BILDETALJERING

Pleje af køretøjets interiør er lige så afgørende som dit ydre. Alligevel er gulvrensning alene ikke tilstrækkeligt. To til 3 tilfælde om året skal du montere bilen for at holde den ser tilfredsstillende ud.

 

Det er vigtigt at beskytte din indendørs beklædning og læder mod UV-stråler, som uden tvivl kan tørre ud og falme indersiden af ​​din bil. Hold det indvendige rum til at se ud som nyt, så du oplever at træde ind i dit køretøj hver og når som helst. Indvendige bildetaljer kan variere fra simple forpligtelser, som omfatter støvsugning af jordmåtter og tæpper, til komplette detaljer, som normalt omfatter vinylrengøring, dressing, tæppeshampooing og læderbehandlingstilbud.

In:

Tags: